Netwerk

 

Meerdere datacenters
Het netwerk van Totaalnet bestaat door een uniek partnerschap met Twin Datacenter Arnhem uit twee gescheiden data centers die hemelsbreed op twee en halve kilometer afstand van elkaar liggen. Deze zijn onderling verbonden via een eigen glasvezelring. Door gebruik te maken van deze redundante fiber-ring is de connectiviteit gewaarborgd.  Totaalnet biedt haar opdrachtgevers een unieke gespiegelde “twin center” dienst aan die 100% uptime garandeert op de beschikbaarheid van technische infrastructuur.

Naast de datacenters waarin onze hosting- en virtualisatieplatformen zijn ondergebracht hebben wij de beschikking over datacenters in Ede, Brussel (BE) en Diegem (BE).

Connectiviteit
Ons eigen netwerk is aangesloten op de Gelderland Internet Exchange (GL-ix) waarvan Totaalnet mede-initiatiefnemer is. Naast deze uplinks naar de GL-ix is ons netwerk aangesloten op de NL-ix, AMS-ix, Arnhemse Internet Exchange (ARNix) en i4 Networks.

Power Redundantie
Het datacenter op de locatie Kleefse Waard maakt gebruik van een redundante zelfstandige energiecentrale, hierdoor valt slechts een locatie terug op haar secundaire energievoorziening. Dit is een uniek twin-data concept.

Locaties

Arnhem en Brussel

Certificering

SOC2-2, Tier3 en DDA

Toegankelijkheid

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Infrastructuur

Redundant en 100% uptime

Interesse in een rondleiding?