Maatwerk Hosting

 

U heeft specifieke wensen of vereisten als het gaat om uw online activiteiten. Op maat kunnen wij uw wensen en/of vereisten vertalen naar een maatwerkoplossing, waarbij wij uw website, webshop, CRM-oplossing, documenten, intranet, e-mailomgeving, VOIP-telefooncentrale, back-ups et cetera veilig, altijd bereikbaar en vertrouwd voor u hosten.

Wij ontzorgen de technische aspecten van uw online activiteiten, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. In samenwerking met onze partners en uw applicatieontwikkelaar en/of webbouwer brengen wij uw online activiteiten online. Wij regelen dat uw bedrijfskritische processen optimaal en conform afspraak worden beheerd.

Indien u zich in een oriënterende fase bevindt, waarin u gaat bepalen hoe u uw online activiteiten wilt gaan veranderen, schuiven wij graag aan bij u aan tafel om u in het voortraject te adviseren over de mogelijkheden.

Inventariseren en ontwerpen

Samen met u uw wensen en vereisten bepalen. Op basis daarvan heeft u een blauwdruk voor het beheersen van mogelijke risico’s en heeft u de toekomst van uw online activiteiten vastgelegd.

Opzetten, inrichten en testen

Na de inventarisatie fase en de ontwerp fase volgt het opzetten, inrichten en uitgebreid testen van de maatwerk hostingomgeving.

Beheren en ontzorgen

Wij beheren 24×7 de maatwerk hostingomgeving en zijn uw sparringpartner. Wij ontzorgen, zijn proactief en blijven adviseren. Wij zorgen er voor dat uw online activiteiten online blijven. Daar kunt u op vertrouwen!

Oplossing op maat?